"Am ieşit din mine ca să păşesc mai departe..."*MiRcEa ELiAdE(1907-1986)

sâmbătă, ianuarie 14, 2017

Soare în Vărsător...

Karmic:
Arată că nativul a trăit toate perioadele istorice în care valorile de libertate, egalitate şi fraternitate erau avansate. Viziunea sa despre iubire este universală, iar el este prea avansat pentru epoca sa. A trăit existenţe în care a dat totul pentru un ideal de fraternitate, uitând de cei apropiaţi lui, care îl iubeau. Astăzi, el urmează frecvent aceeaşi cale, neştiind să-şi exprime iubirea sentimentală în cuplu, netrăind decât pentru iubirea fraternă. Lecţia sa constă în a învăţa să dea în primul rând celor apropiaţi, începând cu partenerul, şi să înţeleagă că un grup începe cu două persoane.
 -----------
Soarele în Varsator este sociabil şi altruist. Iubeşte oamenii, respectă oamenii, are mulţi prieteni, şi mai multe cunoştinţe şi îi place să aibă mereu oameni în jurul său. Momentele de singurătate îi displac total.
Originalitatea unui individ cu Soarele in Varsator iese imediat în evidenţă, deoarece ea se face rapid manifestată în modul în care gândeşte, vorbeşte şi acţionează. Ţine să facă mereu lucrurile în felul său propriu, fără să ţină cont de reguli sau de tradiţiile fixate anterior. Datorită acestui fapt, este considerat un revoluţionar de profesie, o persoană mereu în conflict cu vechile tipare, care preferă mai degrabă să aducă viitorul mai aproape, decât să conserve trecutul.
Invenţiile tehnice îl fascinează şi doreşte mereu să fie la curent cu tot ce este mai nou, din acest punct de vedere. Astfel, printre cercetători, dar şi printre primii cumpărători ai produselor tehnicii de ultimă oră se numără mereu nativi cu Soarele in Varsator.